Provacances logo
Provacances logo

Ingen matchende ferieboliger eller destinationer

Om Provacances

Vores nuværende ejer og direktør, Per Skjøth, startede Provacances i 1997 fra sin daværende bopæl i Lubéron i Sydfrankrig. I starten var det med fokus på udlejning af ferieboliger i det naturskønne Lubéron-område, men da enkeltmandsfirmaet i vinteren 1997/98 flyttede til Danmark, tog det hurtigt fart, og produktpaletten blev udvidet til at omfatte hele Provence-Côte d’Azur-området.

Gennem årene har firmaet udviklet sig fra at være et lille enmandsforetagende med en mindre håndfuld udlejningsboliger i Lubéron til i dag at være en af Europas største udbydere af privatejede villaer med pool i Provence-Côte d’Azur-området. PROVACANCES tæller i dag 8 medarbejdere i Danmark samt et større antal lokale caretakere, der alle er med til at sikre den bedste service overfor vores kunder.  

Som kunde hos Provacances får du en personlig vejledning af dygtige og engagerede rejsekonsulenter med et stort indblik i fransk kultur, landets seværdigheder og oplevelsesmuligheder. Vi sigter efter at kunne yde den bedste service og vejledning overfor vores kunder. Derfor besigtiger vi løbende vores ferieboliger, så vi hele tiden kan være sikre på, at boligerne lever op til den gode standard.

Vores mål er at kunne tilbyde et så stort udvalg af kvalitetsboliger som muligt. For hvert år forsøger vi at højne kvaliteten af vores udvalg, så vi hele tiden kan være sikre på, at vi kan tilbyde de bedste boliger på markedet.

Skulle du have lyst til at afprøve vores service og høje krav til kvalitet, skal du være så hjertelig velkommen. Vi sidder klar til at give dig nyttige tips og råd med på vejen til en uforglemmelig ferie.

 

Per Skjøth
Per Skjøth
Er direktør i Provacances og står for den daglige ledelse. Per har boet 7 år i Frankrig, har arbejdet i både Lyon og Strasbourg samt drevet slotshotel i Provence. Per startede Provacances i 1997.
Mette Faurby
Mette Faurby
Har været ansat hos Provacances siden 2001. Mette har boet og arbejdet i både Bruxelles og Nice. Udover at være ansvarlig for firmaets administrative opgaver er Mette ligeledes ansvarlig for størstedelen af vores boliger i Nord- og Midtfrankrig.
Hans Abildgaard Sørensen
Hans Abildgaard Sørensen
Har været ansat hos Provacances siden 2002 og er partner i firmaet. Hans har boet og arbejdet i Provence samt studeret fransk på universitetet i Lyon. Hans er hovedansvarlig for boligejere i området Provence-Côte-d’Azur.
Tine Grøne
Tine Grøne
Startede hos Provacances i 2006. Tine er uddannet cand. mag. i fransk, har arbejdet i Nice samt studeret på universitetet i Perpignan. Tine er Provacances’ webmaster, tekstforfatter og oversætter. Hun er ligeledes hovedansvarlig for boligejere i Provence-Côte-d’Azur.
Anders Emil Eis Jensen
Anders Emil Eis Jensen
Har været ansat hos Provacances siden 2006 og er partner i firmaet. Anders er uddannet datamatiker og mediekoordinator og arbejder hos Provacances med bl.a. kundeservice, systemudvikling, marketing og regnskab.
Heidi Frantzen
Heidi Frantzen
Har været fast tilknyttet Provacances siden 2012. Heidi er uddannet fotograf og har speciale i fotografering af bolig/livsstil. Heidi er i Frankrig flere mdr. om året for at holde vores hjemmeside opdateret med bolig- og stemningsbilleder. Når Heidi ikke er i Frankrig sidder hun på kontoret her i Vejle.
May-Britt Syshøj Lorenzen
May-Britt Syshøj Lorenzen
Startede hos Provacances i 2021. May-Britt har boet 20 år i udlandet og har en international karriere bag sig. Har specialiseret sig i udvikling, optimering og rådgivning indenfor udlejningsejendomme særligt i Sydfrankrig. Har boet og arbejdet i Vence og kender derfor området særdeles godt. May-Britt er hovedansvarlig for boligejere i området Provence-Côte-d’Azur.
Nathalie Lentz
Nathalie Lentz
Har været fast tilknyttet Provacances siden 2012. Nathalie er fransk og bosat i Vence. Hun er vores lokale ’tovholder’ i det Sydfranske. Nathalie taler ud over fransk også flydende engelsk. Nathalie er fastansat i sommerhalvåret og har fokus på kvalitetssikring og problemhåndtering.