Provacances logo
Provacances logo

Ingen matchende ferieboliger eller destinationer

Om Provacances

 

Førende udbyder af ferieboliger

Provacances er den største udbyder af villaer med pool i Frankrig på det skandinaviske marked. Udover et stort udbud af villaer tilbyder vi ligeledes lejligheder, landhuse og residenslejligheder. Herudover tilbyder vi tillige et stort antal ferieboliger i Italiens to klassiske regioner Toscana og Umbrien samt i Ligurien.

Vores mål er at udbyde eksklusive feriehuse og villaer i Frankrig og Italien.

Vores mål er at kunne tilbyde et alsidigt udvalg af kvalitetsboliger i så mange områder af Frankrig og Italien som muligt. Vi vil også til stadighed arbejde med nye destinationer og ferieformer for at kunne tilbyde vores kunder så godt og bredt et udvalg som muligt.

Vi kender vores boliger

Vi har et indgående kendskab til alle vores ferieboliger. Vi rejser til Frankrig og Italien adskillige gange i løbet af året, hvor vi ser på nye boliger, lærer ejerne at kende og plejer de gode forbindelser, så vi hele tiden kan være sikre på, at boligerne lever op til den gode standard.

Provacances som samarbejdspartner

Siden starten i 1997, hvor Provacances lagde ud med et mindre antal huse i Provence, har firmaet efterhånden opnået en vis status inden for branchen med et stort antal samarbejdspartnere samt en væsentlig kundeportefølje.

Firmaets udvikling

Til at begynde med udlejede vi fortrinsvis til danske kunder, men med årene og Internettets stadige udvikling er der sket store ændringer. Selvom de fleste af vores kunder kommer fra de skandinaviske lande, er en større andel fra andre steder i verden – mange europæere, men også fra alle andre områder. Dette har medført, at vi har været igennem en stor udvikling, og fra at være et lokalt bureau er vi nu et internationalt bureau.

Stadig udvikling

For hvert år forsøger vi at højne kvaliteten af vores udvalg, så vi hele tiden kan være sikre på, at vi kan tilbyde de bedste boliger på markedet.

Medarbejderne

Fra at have været et enmandsforetagende gennem de første år er der nu ansat 7 medarbejdere i Danmark. Herudover samarbejder vi lokalt i Frankrig og Italien med mange kontaktpersoner, for at kunne yde den bedste service overfor vores kunder. Der vil ved alle destinationer være lokale repræsentanter. Det være sig ejere eller kontaktpersoner, der kan hjælpe til, hvis der skulle opstå et problem med ferieboligen.

Per Skjøth
Per Skjøth
Er direktør i Provacances og står for den daglige ledelse. Per har boet 7 år i Frankrig, har arbejdet i både Lyon og Strasbourg samt drevet slotshotel i Provence. Per startede Provacances i 1997.
Mette Faurby
Mette Faurby
Har været ansat hos Provacances siden 2001. Mette har boet og arbejdet i både Bruxelles og Nice. Udover at være ansvarlig for firmaets administrative opgaver er Mette ligeledes ansvarlig for hovedparten af vores boliger i Nord- og Midtfrankrig.
Hans Abildgaard Sørensen
Hans Abildgaard Sørensen
Har været ansat hos Provacances siden 2002 og er partner i firmaet. Hans har boet og arbejdet i Provence samt studeret fransk på universitetet i Lyon. Hans er bl.a. hovedansvarlig for boligejere i området Provence/Côte-d’Azur.
Sarah Erdmann Bech
Sarah Erdmann Bech
Har været hos Provacances siden 2004. Sarah er uddannet cand.ling.merc. i tysk og fransk og har boet og arbejdet i Paris. I 2006 opstartede Sarah vores italiensafdeling, og hun er bl.a. områdeansvarlig for Toscana/Umbrien. Sarah sidder ved telefonen i salgsafdelingen.
Tine Grøne
Tine Grøne
Startede hos Provacances i 2006. Tine er uddannet cand. mag. i fransk, har arbejdet i Nice samt studeret på universitetet i Perpignan. Tine er Provacances’ tekstforfatter og er bl.a. ansvarlig for en stor del af vores boliger i Provence/Côte-d’Azur. Tine sidder ved telefonen i salgsafdelingen.
Lone Kirk Korsgaard
Lone Kirk Korsgaard
Startede hos Provacances i 2010. Lone har en bachelorgrad i engelsk og fransk samt en mastergrad i marketing. Lone har studeret i Aix-en-Provence og Grenoble. Foruden at sidde ved telefonen i salgsafdelingen, arbejder Lone med en bred vifte af markedsføringsopgaver. Lone er ligeledes ansvarlig for en stor del af vores boliger i Provence/Côte-d’Azur.
Anders Emil Eis Jensen
Anders Emil Eis Jensen
Har været ansat hos Provacances siden 2006 og er partner i firmaet. Anders er uddannet datamatiker og mediekoordinator og arbejder hos Provacances med bl.a. systemudvikling, marketing og regnskab.