Provacances logo
Provacances logo

Ingen matchende ferieboliger eller destinationer

Ferie i Toscana - Det ægte Italien

Book et feriehus i Italiens mest populære region

Ferie i Toscana

Toscana er ubetinget Italiens mest populære destination, og det er måske fordi den rummer alt, hvad man som rejsende måtte ønske sig. Indenfor få kilometer finder man flere af verdens smukkeste byer, og man skal ikke være længe i Firenze eller Lucca, før man betages af deres skønhed. Renæssancen, verdenskunsten, maden og ikke mindst vinen er noget af det som vækker min begejstring for Toscana. Men også landskabet imponerer med sine grønne, blide bakker, de høje, slanke cypresser, de knudrede oliventræer og vinstokke så langt øjet rækker. Om sommeren er her varmt og solrigt og selv i det tidlige forår og det sene efterår er vejret lunt og skønt.

Toscana byder på en flot kyststrækning med fine, børnevenlige sandstrande. Det er dog primært områdets fascinerende kulturrigdomme, den umådeligt smukke natur og de berømte vinmarker på Chiantis skråninger, der trækker turisterne til.

Firenze er hovedbyen i Toscana. Den er smukt beliggende i et dalstrøg, hvor den breder sig på begge sider af Arno-floden. Byen er behageligt lille, så det er nemt at gå rundt i de smukke gader mellem byens kirker og paladser. Nyd en kop kaffe på en af byens mange skyggefulde pladser, lad dig blive trukket ind i butikker, tag et lille hvil på en vinbar nede ved Arnofloden, og fortsæt så til dagens museumsbesøg.

Provacances tilbyder en bred vifte af ferieboliger i Toscana, herunder villaer med pool, private lejligheder og lejligheder i charmerende vingårde. Langt størstedelen af vores boliger er centralt beliggende i trekantsområdet mellem Firenze, Siena og Lucca. Book en feriebolig og nyd en uge eller to med vinsmagning, fascinerende kulturrigdomme, smuk natur og arkitektur. Man bliver bidt af det.

Se alle vore ferieboliger i Toscana/Umbrien