Provacances logo
Provacances logo

Ingen matchende ferieboliger eller destinationer

Rejs på ferie i Italien

Find din drømme feriebolig i skønne Toscana

Ferie i Italien

Italien er et af Europas mest populære rejsemål. Gennem årene har turisterne valfartet hertil for at nyde landets skønhed, det milde og solrige klima, der betragtes som et af verdens bedste, den gode mad og italienernes smittende livsglæde og gæstfrihed. Italien er også et land, der emmer af kunst og kultur. Landet rummer en utrolig rigdom af historiske bygninger, kunstsamlinger, kirker, paladser og smukke pladser.

Italien byder desuden på gastronomiske oplevelser i verdensklasse. Hvis du værdsætter god mad og vin, så er Italien det helt rigtige valg. Maden er enkel, men velsmagende og meget varieret. Pizza og pasta er selvfølgelig blandt klassikerne, men det er langt fra det eneste på menukortet. Prøv også nogle af de lokale og måske lidt mere ukendte retter. Udfordr dig selv, du bliver ikke skuffet.

Det er ikke nogen tilfældighed, at Italien gennem tiderne har tiltrukket så mange feriegæster, og henrykket dem i en sådan grad, at de bliver ved med at vende tilbage. Gå på opdagelse i vores store boligkatalog og find den helt rette bolig for dig og din familie. Provacances udbyder en bred vifte af ferieboliger i området Toscana/Umbrien, der for mange anses for at være det rigtige Italien med sine bølgende landskaber og mange interessante byer samt i naboregionen Ligurien, der er kendt for sin flotte kyststrækning med små maleriske landsbyer, flotte strande og imponerende klippekyster.

Se alle vores ferieboliger i Italien her

Læs mer om Toscana/Umbrien her.