Provacances logo
Provacances logo

Ingen matchende ferieboliger eller destinationer

Villeneuve-Loubet på Côte d'Azur

Feriehuse tæt på Middelhavets flotte strande

Hold ferie i Villeneuve-Loubet

Villeneuve-Loubet er et mindre feriested beliggende på kyststrækningen mellem Nice og Antibes. Et ferieophold i Villeneuve-Loubet byder på masser af muligheder for at udforske Côte d’Azur med berømte byer som Nice, Cannes, Antibes og Monte Carlo samt det spændende bagland med charmerende middelalderbyer som Vence, Saint-Paul-de-Vence, Mougins, Biot og Grasse. Den internationale lufthavn i Nice ligger blot 15 minutters kørsel herfra.

Villeneuve-Loubet var oprindeligt en lille fiskerby. Den domineres af et middelalderslot, der har tilhørt familien Villeneuve. Byen har stejle gader, der fører op til kirken og videre op til borgen. Her finder man også den verdensberømte mesterkok Auguste Escoffier’s museum, Fondation Escoffier, der er indrettet i madkunstnerens fødehjem.

Villeneuve-Loubet er først og fremmest forbundet med Marina Baie des Anges, et stort arkitektonisk spændende og meget atypisk lejlighedskompleks, der i folkemunde går under navnet pyramiderne. Inde i midten af de fire bygninger ligger en dejlig lystbådehavn med butikker, restauranter og caféer.

I forlystelsesparken, Marineland, der ligger i retning mod Antibes, er der dagligt opvisning med delfiner og spækhuggere, et akvarium med hajer samt en bondegård for børn og en sommerfuglepark.

 

Feriehuse - Villeneuve-Loubet

06.189 | Feriehus Villeneuve-Loubet, Frankrig