Provacances logo
Provacances logo

Ingen matchende ferieboliger eller destinationer

Vence - en perle mellem Nice og Cannes

Find dit drømme feriehus i Vence

Ferie i Vence

Provacances tilbyder en større håndfuld ferieboliger med pool i og omkring Vence, der er en af Rivieraens smukkeste og bedst bevarede middelalderbyer. Vence ligger lidt tilbagetrukket i baglandet midt imellem Nice og Cannes.

I Vence har du et godt udgangspunkt for en vellykket ferie, uanset om du lægger vægt på de mange kulturelle oplevelser, der findes i området, vin og gastronomi, eller en aktiv ferie med cykel- og vandreture i den smukke omkringliggende natur. 

Start din tur i Vence’s gamle bydel med at gå ind via Porte du Peyra, den ældste og mest imponerende af Vence’s fem middelalderlige byporte. Herfra føres du ind på byens centrale plads, Place du Peyra, med et utal af restauranter og caféer samt en imponerende 1800-tals fontæne. Sæt dig ned på en af caféerne, kig på de forbipasserende og nyd den helt specielle sydlandske atmosfære.

Byens største attraktion er Chapelle du Rosaire de Vence, også kaldet Matisse-kapellet. Henri Matisse har stået for både arkitekturen og udsmykningen af det lille kapel, og det regnes for et mesterværk.

Klik her og se alle vores ferieboliger i og omkring Vence: Ferie i vence

Læs mere om Vence og den ligeså berømte naboby Saint-Paul-de-Vence