Provacances logo
Provacances logo

Ingen matchende ferieboliger eller destinationer

Ferie i Vaucluse - et af Provence's smukkeste områder

Oplev Mont Ventoux, Avignon, Fontaine-de-Vaucluse, Gordes, Roussillon ..

Ferie i Vaucluse

Departementet Vaucluse er et af de mest naturskønne områder i Provence med imponerende bjergkæder, fredede naturområder, store områder med vinmarker, frodige plantager med velduftende lavendel og lyserøde kirsebærtræer, charmerende bjerglandsbyer og spændende historiske byer. Området byder ligeledes på to af Frankrigs allerstørste seværdigheder, nemlig det imponerende pavepalads i Avignon samt det legendariske bjerg, Mont Ventoux, med den altid hvide kalot.

Vaucluse byder på et utal af aktiviteter. Her kan man klatre i bjerge, nyde naturen til fods i det store fredede naturområde, Parc Régional du Lubéron, bestige det imponerende cykelbjerg, Mont Ventoux, ride på hesteryg, ro i kano, opleve Sorgue-flodens kraftige udspring i Fontaine- de-Vaucluse, besøge nogle af Frankrigs fineste vinkældre i Chateauneuf-du-Pape, overgive sig til det lokale køkken med en overflod af krydderurter, frugt og grøntsager eller blot gå rundt og indsnuse duften af lavendel, rosmarin og timian.

Perlen i Vaucluse er den gamle, befæstede paveby Avignon med det imposante pavepalads. Arven efter romerne ses tydeligt i den gamle romerske by Orange med to af Europas fornemmeste monumenter fra romertiden samt i de store udgravningssteder i Vaison-la-Romaine. Carpentras er en anden romersk by, der fortjener opmærksomhed, også fordi Frankrigs ældste synagoge ligger her.

Vaucluse byder desuden på nogle af Frankrigs smukkeste landsbyer, herunder Gordes, Roussillon, Bonnieux, Lacoste, Ménerbes, Oppède-le-Vieux og Lourmarin.

Interesseret i at vide mere om Vaucluse og områdets mange interessante byer. Klik her.

Feriehuse - Vaucluse

84.325 | Feriehus Pernes-les-Fontaines, Frankrig