Provacances logo
Provacances logo

Ingen matchende ferieboliger eller destinationer

Ferie i Tourrettes-sur-Loup - mellem Nice og Cannes

En af Rivieraens bedst bevarede middelalderbyer

Ferie i Tourrettes-sur-Loup

Den lille bjerglandsby Tourrettes-sur-Loup er en af Rivieraens smukkeste og bedst bevarede middelalderbyer. Den nærmest klamrer sig til klipperne mellem to dybe slugter og er beliggende i et fantastisk landskab i det smukke bagland mellem Nice og Cannes.

Tourrettes-sur-Loup byder på imponerende udsigter udover bjergene, det bølgende grønne landskab og Middelhavet. Byen er utrolig ægte og charmerende med sin lille kirke bygget på romerske fundamenter og sine små snoede gader med pittoreske velbevarede huse.

Der udfolder sig et herligt liv omkring byens torv med små restauranter og caféer. Der sludres hos slagteren, bageren og købmanden eller på det lille ugentlige marked, og når vintersolen lokker de gamle koner frem på bænkene langs kirkemuren, fordriver mændene tiden på boulebanen.

Tourrettes-sur-Loup ligger ca. 14 km fra kysten, 5-6 km fra Vence og til Nice lufthavn er der kun 20 km. Her er man tæt på alt, ikke mindst naturen, med vilde slugter og brusende vandfald, skønne vandrestier, hvor man kan møde hyrder med flokke af får og geder, der nipper af den vilde timian.

Hvis I overvejer at holde jeres ferie i Tourrettes-sur-Loup kan vi bl.a. anbefale dette skønne feriehus til 8 personer, beliggende i udkanten af byen. Boligen byder på et dejligt poolområde, en skøn have og privat parkering. Læs mere om vores ref. 06.643 her.

 Se alle vores ferieboliger i Tourrettes-sur-Loup her.