Provacances logo
Provacances logo

Ingen matchende ferieboliger eller destinationer

Théoule-sur-Mer i Sydfrankrig

Ved de smukke Estérel-bjerge vest for Cannes

Ferie i Théoule-sur-Mer

Théoule-sur-Mer er en yndig lille badeby beliggende i smukke omgivelser ved de så karakteristiske røde Estérel-bjerge. Beliggenheden er meget central på Den Franske Riviera lige vest for Cannes. Det er et meget populært feriested, som hvert år tiltrækker et hav af turister, og nybyggeri skyder op overalt. Théoule-sur-Mer har dog formået at bevare en meget afslappet atmosfære.

Théoule byder på flere fine sandstrande med meget klart vand. Flere steder udlejes solsenge og parasoller. Der ligger enkelte butikker i byen, herunder et lille supermarked, et bageri og en blomsterbutik. Der er desuden adskillige restauranter og caféer. Nattelivet er roligt, helt som man forventer det af en lille hyggelig badeby.

Et ferieophold i Théoule giver gode muligheder for at udforske Middelhavskysten samt de umådeligt smukke Estérel-bjerge med røde klipper og skær, dybe slugter og afskærmede vige. Estérel-bjergene kan opleves enten til fods ad de mange vandreruter, eller i bil enten ad N98 langs kysten, eller ad N7 længere oppe i landet, hvor naturen er endnu mere rå og udsigterne endnu mere storslåede.

Hvis I søger en feriebolig i Théoule-sur-Mer, kan vi anbefale vores ref. 06.510 til 6 personer. Boligen er beliggende på selveste Pointe de l’Aiguille i udkanten af Théoule og byder på en imponerende panoramaudsigt mod Théoule, Mandelieu, Grasse, Cannes, Antibes og de Lerinske øer. Villaen er i to plan og byder på et dejligt poolområde. Se mere her.

Se alle vores ferieboliger i Théoule-sur-Mer her.