Provacances logo
Provacances logo

Ingen matchende ferieboliger eller destinationer

Hold ferie i Sydfrankrig

Find det helt perfekte feriehus med Provacances

Sydfrankrig - Frankrigs mest populære destination

Sydfrankrig er udover Paris Frankrigs mest populære destination, og det med god grund. Sydfrankrig har nemlig alle ingredienserne til den perfekte ferie. Storslående naturoplevelser, nogle af de bedste strande i Frankrig, knejsende bjerge, idylliske landsbyer, pulserende storbyer, duften af lavendel og krydderurter, cikadernes sang, den livgivende sol, smukke farver, de høje slanke cypresser, pinjerne med de brede parasolkroner, olivenlunde, frodige sletter og bølgende vinmarker. Alt dette er med til at gøre Sydfrankrig til min absolutte favoritdestination.

Generelt er vejret fantastisk om sommeren. Det er varmt, men ikke alt for varmt, og nedbør er der ikke meget af. Klimaet er mildt i yderperioderne. På Côte d’Azur kan temperaturen let komme op over 15 grader om vinteren. Sydfrankrig er derfor et oplagt rejsemål, hvis du gerne vil forlænge din sommer eller nyde foråret, før det kommer til Danmark.

Sydfrankrig byder på et hav af seværdigheder herunder de imponerende slugter Gorges du Verdon, et af Europas største naturfænomener, de smukke dybe fjorde, Les Calanques, mellem Marseille og Cassis, det imponerende pavepalds i Avignon, Pont du Gard, et af romertidens fornemmeste minder, den smukke arena i Nîmes, kildespringet i Fontaine de Vaucluse og det enestående fæstningsanlæg Carcassonne, en af Frankrigs største seværdigheder.

Provacances tilbyder hovedsageligt ferieboliger i den sydlige del af Frankrig, nærmere betegnet i områderne Provence-Côte d’Azur og Languedoc-Rousillon.

Se alle vores ferieboliger i Provence-Côte d’Azur her.

Se alle vores ferieboliger i Languedoc-Roussillon.