Provacances logo
Provacances logo

Ingen matchende ferieboliger eller destinationer

Saint-Tropez i Sydfrankrig

Find din drømme ferie i Saint-Tropez

Ferie i Saint-Tropez

Saint-Tropez er den mest fashionable by på Den Franske Middelhavskyst. Med sin smukke marina og den gamle havn, emmer Saint-Tropez af charme. Stedet var oprindeligt et stille fiskerleje, indtil Brigitte Bardot, Françoise Sagan og andre berømtheder opdagede stedet og trak hele jetsettet med sig op igennem 1960’erne. Nu er det hele ét stort cirkus om sommeren. Det er her jetsettet mødes og langs kajen i lystbådehavnen ligger den ene lystyacht efter den anden med prominente gæster.

Saint-Tropez ligger i smukke omgivelser i Golfe de Saint-Tropez. Kystlinjen byder på rolige sandstrande, som byder op til alle former for vandsport. Byens største seværdighed er uden tvivl den smukke havn og havnekajen med de gamle pastelfarvede huse. I havnebassinet kan man se de gamle fiskerbåde ligge side om side med de kæmpestore lystyachts. Et imponerende skue.   

Saint-Tropez byder ligeledes på en smuk gammel bydel med snævre gader og gyder og spændende gårde bag dybe porte, og hvis man bevæger sig op ad trapperne i anlægget bag byen, får man hurtigt hele Saint-Tropez og bugten af se oppefra.

Man bør være forberedt på, at i juli og august er vejen til Saint-Tropez blokeret af trafikpropper, undtagen i de tidlige morgentimer og om aftenen. Det kan derfor anbefales at tage turen til vands. Fra de omkringliggende feriebyer Sainte-Maxime, Cogolin, Port-Grimaud og Les Issambres er der hver time i højsæsonen afgange til Saint-Tropez med en af de grønne både, Les Bateaux Verts. Indsejlingen til Saint-Tropez er så smukt et panorama, og båden lægger til midt inde i den gamle havn, så man med det samme er der, hvor det hele foregår.

Provacances tilbyder ferieboliger i de nærliggende feriebyer Grimaud, Sainte-Maxime, Saint-Aygulf, Fréjus og Les Issambres.

Hvis I søger et feriehus til 10 personer i Saint-Tropez-området kunne vores ref. 83.644 måske være noget for jer. Villaen ligger i udkanten af Grimaud i gåafstand til strand, bager og lille købmand. Villaen er lyst og venligt indrettet og byder på et dejligt poolområde med poolhus og pétanque-bane: Læs mere her.

Læs mere om Saint-Tropez her.