Provacances logo
Provacances logo

Ingen matchende ferieboliger eller destinationer

Ferie i Saint-Raphaël på Côte d'Azur

Ved Estérel bjergene midt imellem Cannes og Antibes

Ferie i Saint-Raphaël

Saint-Raphaël er en populær feriedestination beliggende på den franske middelhavskyst midt imellem Cannes og Saint-Tropez. Saint-Raphaël ligger i et smukt landskab på grænsen mellem de to store bjergkæder Massif des Maures og Montagnes de l’Estérel.

Saint-Raphaël byder først og fremmest på en lang, bred sandstrand, en flot marina samt gode muligheder for shopping. Den flotte strandpromenade fortsætter mod vest helt hen til nabobyen Fréjus, og hele vejen ligger der adskillige hyggelige restauranter, caféer og isbarer.

Saint-Raphaël har en gammel bydel med snævre gader og skyggefulde pladser, og hver morgen er der blomster- og grøntsagsmarked. Nord for jernbanen ligger en stærkt befæstet tempelridderkirke fra det 12. årh. Den er dyster både indvendig og udvendig, men interessant fordi disse kirker er meget sjældne. Tæt ved kirken finder man Musée Archéologique med en støre samling af romerske minder. Byens meget smukke katedral, Notre-Dame-de-Victoire, er fra 1884 og ligger ved den gamle havn.

Kystens smukkeste vejstrækning, Corniche de l’Estérel, strækker sig fra Saint-Raphaël i vest til La Napoule/Cannes i øst. Den løber langs den vilde Estérel-bjergkæde med de røde klipper på den ene side og det blå Middelhav på den anden. Ustandselig åbenbares blændende panoramaer. Der er flere muligheder for at køre ind til siden, standse op, fotografere og nyde scenariet.

Se alle vores ferieboliger i Saint-Raphaël. Klik her.

Feriehuse - Saint-Raphaël

83.980 | Feriehus St-Raphaël, Frankrig