Provacances logo
Provacances logo

Ingen matchende ferieboliger eller destinationer

Hold ferie i Saint-Paul-de-Vence

En af de smukkeste middelalderbyer i Provence

Ferie i Saint-Paul-de-Vence

Middelalderbyen Saint-Paul-de-Vence ligger på et højdedrag omkranset af tykke mure i baglandet mellem Nice og Cannes. Det er en af de smukkeste og mest velholdte byer i hele regionen. Saint-Paul er beliggende i meget frodige omgivelser omgivet af bjerge. Den byder på fantastiske udsigter udover dalene og Middelhavet.

Det smukke landskab, lyset, farverne og byens helt specielle atmosfære har inspireret kunstnere gennem tiderne, malere, poeter, forfattere, som har slået sig ned i byen. På Auberge Colombe d’Or, der er en af Sydfrankrigs mest berømte restauranter, kan man udover god mad i pragtfulde omgivelser nyde udsøgt kunst på væggene. Stedet rummer en af de fornemste private samlinger af kunst fra 1900-tallet, opbygget i årenes løb som betaling fra pengeløse kunstnere. I den uvurderlige spisesal hænger malerier af Miro, Picasso og Braque.

En slentretur gennem de smalle brostensbelagte gader vidner fortsat om stor, kreativ aktivitet i de mange atelierer og værksteder. Gallerier og butikker med udsøgt kunsthåndværk, tøj og smykker gør byen til noget helt særligt.

Lige uden for Saint-Paul ligger det verdensberømte kunstmuseum Fondation Maeght, et af Europas fineste museer for moderne kunst. Absolut et besøg værd.

Læs mere om Saint-Paul-de-Vence og dens udflugtsmuligheder her.

Feriehuse - Saint-Paul-de-Vence

06.720 | Feriehus St-Paul-de-Vence, Frankrig