Provacances logo
Provacances logo

Ingen matchende ferieboliger eller destinationer

Ferie i Saint-Jeannet

Book den perfekte feriebolig

Ferie i Saint-Jeannet mellem Nice og Antibes

Saint-Jeannet er en charmerende middelalderlandsby beliggende på et bjergplateau i baglandet midt imellem Nice og Antibes. Den ligger i et naturskønt område for foden af den mægtige klippe Baou de Saint-Jeannet. Det er en fin lille bjergby, der nærmest er vokset ud af bjerget. Den er ikke overrendt af turister, og emmer af autentisk sydfransk stemning.

Saint-Jeannet byder på smukke gamle stenhuse, fontæner, skyggefulde pladser, gyder og trappegader, der krydser hinanden. Man kommer først ind på Place St. Barbe, hvorfra der er en fantastisk udsigt mod kysten og Middelhavet. Her ligger der en lille terrassecafé og en Auberge/restaurant. Det anbefales at parkere bilen udenfor byen, hvor der ligger en gratis parkeringsplads, og hvorfra der kun er kort gang til bymidten.

Saint-Jeannet domineres af den imponerende klippe Baou de Saint Jeannet, der ser stejl og utilgængelig ud, men det er muligt at bestige den. Turen derop tager omkring en time, og den kan i den grad anbefales. Le Baou byder nemlig på fremragende udsigter mod nord indover bjergene og mod syd udover kysten fra Nice til Cannes.

Hvis I søger et feriehus i en lille autentisk bjergby tæt på Cannes og Nice og med let adgang til Middelhavets flotte strande, så er Saint-Jeannet et oplagt valg. Nice lufthavn befinder sig ydermere blot 16 km herfra.

Vi kan bl.a. anbefale dette skønne feriehus til 12 personer, beliggende i gåafstand fra centrum. Villaen ligger på en stor lukket grund på 1600 m2 og byder på et flot poolområde, udekøkken samt lukket parkering. Boligen har internet og aircondition. Læs mere om vores ref. 06.164 her.

Se alle vores boliger i Saint-Jeannet her.