Provacances logo
Provacances logo

Ingen matchende ferieboliger eller destinationer

Ferie i Provence - Sydfrankrigs smukke region

Indbegrebet af Frankrig

Oplev pragtfulde Provence

Provence er ét af Frankrigs mest populære rejsemål. Og med god grund – den sydøstlige provins byder nemlig på alt fra skønne, brede sandstrande og fashionable kystbyer til afsidesliggende bjergplateauer med charmerende middelalderlandsbyer og gamle borge på bjergsiderne. Provence er en unik blanding af indtagende natur, fantastisk gastronomi og kunst og kulturliv i verdensklasse.

Provence er skabt til kærlighed og kunst, har Leonardo da Vinci engang udtalt, og det er en kendsgerning, at provencalerne er et folk af uforbederlige livsnydere, som ejer evnen til at vende ryggen til problemer og til alt det, der gør livet surt. Det er denne egenskab, der har givet danskere, englændere, tyskere, hollændere og parisere et indtryk af Provence som et paradis.

Området Provence-Côte d’Azur består af et væld af interessante byer og landsbyer. Alt fra små bjerglandsbyer som Roussillon, Bormes-les-Mimosas, Grimaud, Tourrettes, Vence og Èze til fashionable kystbyer som Nice, Cannes og Saint-Tropez. Man finder historiske byer som Aix-en-Provence og Avignon, storbyer som Marseille og charmerende badebyer som Bandol, Fréjus og Les Issambres.

Det tørre og varme klima mellem hav og bjerge skaber ideelle betingelser for en skøn ferie. Provacances tilbyder mere end 330 nøje udvalgte ferieboliger i området Provence-Côte d’Azur. Så hvis du planlægger at tilbringe din næste sommerferie i Provence, så klik ind og se vores store udvalg.

Feriehuse - Provence