Provacances logo
Provacances logo

Ingen matchende ferieboliger eller destinationer

Hold ferie i Les Issambres

i den smukke Saint-Tropez-bugt i Sydfrankrig

Ferie i Les Issambres

Det lille feriested Les Issambres ligger i Saint-Tropez-bugten på den smukke kyststrækning mellem Sainte-Maxime og Fréjus/Saint-Raphaël. Les Issambres er et langstrakt let bebygget område, som smyger sig langs Route Nationale 98 / D559 og breder sig op ad bjergsiderne til den ene side og direkte ud til Middelhavet til den anden. I den lille bykerne San Peire finder man flere restauranter, caféer, fine indkøbsfaciliteter, marked (hver mandag formiddag), turistkontor, apotek, posthus, rådhus mm.

Kyststrækningen er smuk og alsidig og varierer mellem små og store badestrande, både sandstrande og klippe/stenstrande med undersøiske rev, ideelt til snorkling eller dykning. Baglandet byder på flot natur med gode muligheder for vandreture og charmerende middelalderbyer. Der er et utal af golfbaner og vingårde i området, og fra lystbådehavnen går der turbåde til bl.a. Saint-Tropez.

Hvis I søger en feriebolig i Les Issambres, kan vi anbefale vores ref. 83.557 til 10 personer. Villaen er beliggende blot 300 meter fra Middelhavet og byder på flotte panoramaudsigter udover kysten. Villaen tilbyder desuden et dejligt poolområde. Se mere her.

Se alle vores ferieboliger i Les Issambres her.