Provacances logo
Provacances logo

Ingen matchende ferieboliger eller destinationer

La Gaude mellem Vence og Nice

Ferie med skønne naturoplevelser

Ferie i La Gaude

Den lille middelalderby La Gaude er smukt beliggende på en bjergkam mellem Vence og Nice i meget frodige omgivelser. La Gaude er en lille, men meget charmerende landsby med en typisk sydfransk atmosfære. Den byder på flotte velrestaurerede stenhuse, smalle gader og små torve. Der er et par småbutikker og lidt restauranter i byen, men ikke meget andet.

La Gaude er et yderst velegnet feriested først og fremmest pga. sin meget centrale placering i et naturskønt område. Det er et godt udgangspunkt for både cykel- og vandreture. Landskabet er bakket og byder på imponerende udsigter udover Middelhavsområdet. 15 km herfra finder I den fantastiske kunstnerby Saint-Paul-de-Vence, en af områdets helt store perler. Til Cagnes-sur-Mer med sine dejlige strande er der 15 minutter, og Promenade des Anglais i Nice når I på 20 minutter.

Vi kan anbefale denne skønne villa til 10 personer med flot panoramaudsigt og et skønt poolområde. Villaen er beliggende på en stor lukket grund med mange træer, så det er nemt at finde skygge. Læs mere om vores ref. 06.740 her.

Se alle vores ferieboliger i La Gaude