Provacances logo
Provacances logo

Ingen matchende ferieboliger eller destinationer

Ferie i Juan-les-Pins

Sol, strand og natteliv i Sydfrankrig

Ferie i Juan-les-Pins - Sydfrankrig

Juan-les-Pins ligger midt imellem Cannes og Nice og støder op til Rivieraens tredjestørste by, Antibes. Juan-les-Pins er en klassisk badeby med kilometer lange og meget fine badestrande, masser af butikker, restauranter, caféer, natklubber og et kasino. Byen er desuden kendt for sin storstilede jazzfestival, der afholdes hvert år i juli måned. Her er et kogende liv om sommeren og et specielt natteliv, især for unge mennesker. 

Fra Juan-les-Pins kommer man nemt med enten tog eller bil til både Antibes, Cannes og Nice. Man kan også tage på udflugt ind i det smukke provencalske bagland med de mange middelalderlige landsbyer, hvor livet går lidt langsommere. Her kan man få flere timer til at gå ved blot at slentre rundt, sætte sig på en lille café og indsnuse den helt specielle sydfranske atmosfære. Det er også sejlturen værd at besøge de små øer, Île Sainte-Marguerite eller Île Saint-Honoré, der ligger lige ud for kysten.

I nabobyen Antibes kan man besøge den umådeligt spændende gamle muromkransede bydel, der byder på et væld af spændende butikker, restauranter og caféer. Der er ægte sydfransk stemning året rundt. Byens lokale marked har åbent hver dag året rundt, og er en skøn oplevelse for alle sanser. Det er et stort farveorgie af frugt og grønt i alle farver.  

I udkanten af Antibes ligger Europas største Marineland, der flere gange dagligt byder på flotte shows med delfiner og søløver. Ved siden af Marineland ligger Aquasplash, som er Rivieraens største vandland. Her kan man bl.a. prøve en af Frankrig hurtigste vandrutsjebaner.

 Se alle vores ferieboliger i Juan-les-Pins her.

Feriehuse - Juan-les-Pins

06.270 | Feriehus Juan-les-Pins, Frankrig