Provacances logo
Provacances logo

Ingen matchende ferieboliger eller destinationer

Forcalquier - ferie i hjertet af Provence

Skønne ferieboliger i et gammel kloster

Ferie i Forcalquier

Forcalquier ligger i hjertet af Provence - midt imellem de to store bjergkæder Lure og Lubéron. Med sine skyggefulde pladser, små snævre gader, restauranter og fortovscaféer oser den lille bjergby af charme og stemning. Byens vartegn er Chapelle Notre Dame de Provence, som stammer fra det 15. årh. og ligger højt hævet over byens centrum. Herfra er der fantastiske panoramaudsigter udover byen og det omkringliggende område. Hver søndag morgen kan man nyde citadellets manuelt betjente klokkespil (det eneste af sin slags i Provence).

Forcalquier er især kendt for sine skønne ugentlige markeder. Mandagsmarkedet er et af de største markeder i området, og det er især kendt for at have et stort udvalg af økologiske og lokalproducerede varer. Det er muligt at finde alt fra tekstiler, kurve og velduftende sæber til delikatesser som nougat, spegepølser, oste og selvfølgelig de lokale vine fra gårdene, der omkranser bjergbyen og dens knap 5000 indbyggere.  

De smukke og meget bjergrige omgivelser byder på et utal af aktivitetsmuligheder og er et perfekt udgangspunkt for både cykel- og vandreture. Området byder på ikke mindre end 470 km afmærkede vandrestier, 78 km cykelstier og 40 km ridestier.

Lige øst for Forcalquier ligger Notre Dame des Anges. Et gammelt kloster, som kan føres tilbage til Romertiden. Huset er i dag nænsomt renoveret, og indeholder 7 charmerende og rummelige lejligheder. Huset er beliggende i en 2 hektar stor park med op til 40 meter høje platantræer. Hele området er indhegnet, så børnene frit kan løbe rundt. Fra alle lejligheder er der adgang til parken, hvor der er solvogne, stenborde med stole samt grill til fri afbenyttelse. Huset tilbyder desuden et flot, skyggefuldt pool-område.

Huset kan lejes samlet, ref. 84.307, med plads til 26 personer. Se mere her.

Main house, ref. 84.300, med plads til 8-10 pers. Se mere her.

Main house upstairs, ref. 84.305, med plads til 6 pers. Se mere her.

Main house downstairs, ref. 84.306, med plads til 4 personer. Se mere her.

Western apartment, ref. 84.301, med plads til 4-5 personer. Se mere her.

Eastern apartment upstairs, ref. 84.302, med plads til 4 personer. Se mere her.

Eastern apartment downstairs, ref. 84.303, med plads til 4 personer. Se mere her.

South apartment, ref. 84.304, med plads til 2-4 personer. Se mere her.