Provacances logo
Provacances logo

Ingen matchende ferieboliger eller destinationer

Ferie i Fayence

Atmosfærefyldt middelalderby i Provence

Hold ferie i Fayence

Middelalderbyen Fayence ligger på et højdedrag med udsigt til alle sider. Den ligger lidt tilbagetrukket fra det hektiske liv ved kysten, men alligevel tæt på de kendte strande og byerne Fréjus, Cannes, Nice og Saint-Tropez.

Fayence er en typisk provencalsk middelalderby med smalle gader og trappegange, skyggefulde torve og gamle fontæner. Byen domineres af et gammelt støbejernsklokketårn, og man kan stadig se rester af forsvarsværkerne fra 1300-tallet, bl.a. en saracenerport. Der er mange små forretninger i byen, bagere, slagter, et mindre supermarked, kiosk, div. tøjbutikker samt adskillige kunst- og specialbutikker med specialiteter fra området. Flere gange om ugen er der marked på det gamle kirketorv, hvor der udbydes et stort og flot sortiment af egnens produkter.

Ved søen Lac de St-Cassien ca. 15 minutters kørsel fra Fayence er der mulighed for windsurfing, sejlture, vandcykler og strandliv.

Hvis I søger et feriehus til hele familien, kan vi anbefale vores ref. 83.830 til 8-10 personer. Det er et typisk provencalsk stenhus beliggende i meget rolige omgivelser i udkanten af Fayence. Villaen ligger på en stor grund omgivet af gamle oliventræer og byder på flere flotte terrasser og et stort poolområde. Læs mere om vores ref. 83.830 her.

Se alle vores ferieboliger i Fayence her.