Provacances logo
Provacances logo

Ingen matchende ferieboliger eller destinationer

Den Franske Riviera

Sydfrankrigs evige sol og glitrende fortryllelse

Tilbring din ferie på Den Franske Riviera

Den Franske Riviera, også kendt som Côte d'Azur, er uden tvivl den mest berømte kyststrækning i Europa.  Den strækker sig ved Alpernes fod fra Bandol i vest til Menton i øst, og huser nogle af de mest kendte byer i Frankrig. Byer som er blevet legeplads for de rige og berømte. Den Franske Riviera er dog andet end fashionable kystbyer, paladshoteller og luksusvillaer. Den er også gamle fiskerlejer, skønne badesteder, eksotiske parker og anlæg, et grønt, bjergrigt ofte øde, men spændende bagland med autentiske middelalderbyer og et væld af museer.

Den største af byerne, Nice, har længe været et yndet mål for en solrig storbyferie, men der er mange andre interessante byer. Herunder filmbyen Cannes, den fashionable Saint-Tropez, Antibes med sin charmerende muromkransede bydel og Château Grimaldi, der huser en betydelig samling af Picassos værker, fyrstedømmet Monaco med spillekasino og motorløb, parfumebyen Grasse samt et utal af charmerende middelalderlandsbyer såsom Vence, Saint-Paul, Mougins, Tourrettes-sur-Loup, Biot, Grimaud, Bormes-les-Mimosas ..

Den Franske Riviera er altid et besøg værd, men de bedste tidspunkter er forår og forsommer, hvor alting blomstrer. Vælg det rejsemål, der passer dig bedst, og tag på udflugt til de andre – det er nemt at komme rundt.

Hvis du vil vide mere, kan du klikke dig ind på vores Feriemåls-side, hvor du kan læse om de enkelte områder, departementer og byer. Læs mere her.

Se alle vores ferieboliger i området Provence-Côte d’Azur.