Provacances logo
Provacances logo

Ingen matchende ferieboliger eller destinationer

Ferie i Cannes

Den mest mondæne by på Côte d'Azur

Ferie i Cannes

Provacances tilbyder en lang række ferieboliger på den franske middelhavskyst i omegnen af Cannes. Cannes er den mest mondæne by på Den Franske Riviera, som nok er mest kendt for sin internationale filmfestival. Cannes byder på en smuk gammel bydel, eksklusive shoppinggader, gode restauranter, en fantastisk strandpromenade samt nogle af Rivieraens bedste strande. I lystbådehavnen ligger imponerende sejlbåde og lystyachter i millionklassen side om side.

I Cannes ligger to af Côte d’Azur’s flotteste strande. De har begge fint lyst sand og er med deres forholdsvist lave vand ret børnevenlige. Den mindste strand, Plage de la Croisette, ligger ved promenaden i centrum af byen. Den største strand, Plage du Midi, ligger langs Boulevard du Midi, på den anden side af havnen. Her ligger der ligeledes tre mindre, men fine offentlige strande: Plage Laugier, Plage Mistral og Plage Madrigal. Der er brusere på alle strande, og der ligger flere små strandkiosker hele vejen langs Boulevard du Midi, hvor der er mulighed for at købe lidt mad og drikke.

Den berømte boulevard La Croisette er kendt for sine mange spændende og eksklusive butikker, gallerier og hoteller. Parallelt med Croisetten løber den travle hovedgave Rue d’Antibes ligeledes med mange forskellige butikker, restauranter og caféer. Desuden finder man flere hyggelige restauranter med et rimeligt kvalitets- og prisniveau i den gamle bydel, Le Suquet, der ligger højt hævet bag havnen.

Læs mere om Cannes her

Se alle vores ferieboliger i Cannes