Provacances logo
Provacances logo

Ingen matchende ferieboliger eller destinationer

Ferie i Antibes - en af Côte d'Azurs mest populære rejsemål

Find din drømme feriebolig i Antibes - Juan-les-Pins

Ferie i Antibes

Antibes er beliggende midt imellem Nice og Cannes og er Rivieraens tredje største by. Det er en af Rivieraens mest populære rejsemål med Europas største lystbådehavn og en velbevaret bykerne som trækplastre. Antibes er smukt beliggende helt ud til Middelhavet og med udsigt til de sydlige Alpers snedækkede tinder. Et imponerende skue.

Antibes er vokset sammen med den moderne naboby Juan-les-Pins, der byder på flotte strande, masser af restauranter, barer, diskoteker, kasino og et livligt natteliv. Antibes og Juan-les-Pins ligger på hver sin side af den smukke halvø Cap d’Antibes med fyrreskove, vige, private badestrande og pragtvillaer.

Antibes byder på en charmerende gammel muromkranset bydel med snævre gader, smukke pladser og åbne torve, der summer af liv. Her finder man et utal af spændende butikker, restauranter og caféer. På Cours Masséna ligger byens gamle overdækkede markedsplads, Marché Provençal. Fra tidlig morgen bliver der stillet små boder op med overflod af friske grøntsager og frugter – alene duften og farverne i ægte provencalsk stil, er en oplevelse for sig. Nærmere havet finder man Château Grimaldi, der rummer en stor og varieret samling af Picassos værker.

På den anden side af bymuren er der flere fine sandstrande og en stor marina, kaldet Port Vauban, hvor man kan se nogle af verdens største og dyreste lystbåde ligge forankret. Lystbådehavnen er Europas største, som hvert år agerer vært for en stor og populær regatta i juli måned. Glem heller ikke at gå en tur langs voldene på Promenade Amiral de Grasse, hvor udsigten over havet er ubegribelig smuk.

I Antibes finder man desuden kystens mest spændende forlystelsespark, Marineland, med opvisninger af springende og dansende delfiner samt spækhuggere. Det er Europas største marine-show. Ved siden af ligger Aquasplash, der er Rivieraens største vandland.

Feriehuse - Antibes