Provacances logo
Provacances logo

Ingen matchende ferieboliger eller destinationer

Ferie i Alpes-Maritimes på Côte d'Azur

Sydfrankrigs smukkeste kyststrækning

Book et feriehus i Alpes-Maritimes ved det skønne Middelhav

Alpes-Maritimes er den del af Provence, der ligger ud til Middelhavet, og strækker sig fra Italien i øst til Théoule-sur-Mer i vest. Alpes-Maritimes dækker således over den mest kendte kyststrækning på Côte d’Azur med mondæne Riviera-byer som Nice, Cannes, Monte-Carlo, Menton og Antibes.

Alpes-Maritimes er først og fremmest kendt for kystlinjen, der er den mest afvekslende i Sydfrankrig med klipper, rullesten, brede sandstrande og fortryllende bugter, de mondæne Riviera-byer, de flotte lystbådehavne med lystyachts, luksushoteller og hele det fashionable liv. Men Alpes-Maritimes er meget andet end det. Baglandet byder på smuk natur, bølgende marker og blide grønne bakker. De gamle middelalderbyer klamrer sig til klippesiderne og byder på imponerende panoramaudsigter ud over det azurblå middelhav.

Nice er hovedbyen i Alpes-Maritimes. Den byder på et væld af gode museer, en interessant gammel bydel, mange spændende butikker, en imponerende strandpromenade samt et herligt café- og restaurantliv. Nice er hvert år vært for et overdådigt karneval, der afsluttes med fyrværkeri.

Cannes er den mest mondæne by på Den Franske Riviera. Den er nok mest kendt for sin internationale filmfestival, Palme d’Or, der hvert år i maj tiltrækker de allerstørste stjerner indenfor filmens verden. Den byder ligeledes på en charmerende gammel bydel, flotte shoppinggader samt nogle af Rivieraens allerbedste strande.

Provacances tilbyder en bred vifte af ferieboliger, villaer med pool, lejligheder og byhuse, i Alpes-Maritimes. Størstedelen af vores boliger ligger inden for 5-10 km fra Middelhavets dejlige strande.

Se alle vores ferieboliger i Alpes-Maritimes. Klik her.