Provacances logo
Provacances logo

Ingen matchende ferieboliger eller destinationer

Tilbring din ferie i Frankrig

Find din drømme feriebolig på Côte d'Azur

Frankrig - Paris, Provence, Côte d'Azur, Cannes, Nice ..

Frankrig er verdens mest besøgte turistland med over 80 millioner besøgende hvert år, og det er ikke uden grund. Med verdens mest besøgte by, Paris, der byder på en sand overflod af kulturelle og historiske seværdigheder, er en storbyferie i Frankrig oplagt. Men landet har meget mere at byde på. De franske kyststrækninger er med god grund verdenskendte, og sommeren kan nydes i fulde drag på Den Franske Riviera mellem kendte byer som Cannes, Nice og Saint-Tropez. De franske Alper byder på skiløb i verdensklasse, og inde i landet gemmer sig en lang række af interessante byer samt en meget rig og varierende natur. Frankrig er en oplagt feriedestination året rundt for par såvel som familier, der ønsker en afslappende ferie med et væld af aktivitets- og udflugtsmuligheder.

Provacances tilbyder hovedsageligt ferieboliger i den sydlige del af landet, nærmere betegnet i området Provence-Côte d’Azur. Ferie i Sydfrankrig byder på et væld af muligheder. Oplev alt hvad Sydfrankrig har at byde på under en ferie i egen ferievilla i Sydfrankrig. Hvis du drømmer om en uge eller to med glamour, luksus og lange dage ved poolen eller stranden, er en feriebolig på Den Franske Riviera det oplagte valg. Ønsker du i stedet at nyde ægte provencalsk atmosfære, opleve markederne og spise godt, skal du på udkig efter et af vores mange feriehuse lidt inde i det provencalske bagland.

Se alle vores ferieboliger i området Provence-Côte d’Azur her. Hvis du ønsker mere information om området Provence-Côte d’Azur, de forskellige departementerne og byer kan du klikke ind på vores Feriemåls-side. Klik her.