Provacances logo
Provacances logo

Ingen matchende ferieboliger eller destinationer

FAQ

Typiske spørgsmål ved booking

 

Hvordan booker man?

De fleste booker i dag online på vores site. Alternativt kan du sende en os e-mail med følgende oplysninger: boligens reference nr., periode, navn og adresse, fastnet og mobil nr., antal børn og voksne, børnenes alder samt eventuelle ønsker. Det er naturligvis også muligt at ringe til os på tlf. +45 90 60 70 00. Vi har åbent fra mandag-torsdag kl. 8.30-15.00, fredag kl. 8.30-14.00, lørdag lukket (dog åbent vedr. ankomster) og søndag lukket. 

Ved betaling online – beskyttelse af mine oplysninger?

De debet- og kreditkortoplysninger som indtastes, foretages via den eksternt certificerede betalingspartner ePay via en sikker krypteret side. Oplysningerne kendes og opbevares ikke af PROVACANCES.

Øjeblikkelig bekræftelse eller 24/48 timers bekræftelse?

De fleste af vores boliger i området Provence-Côte d'Azur kan bestilles med øjeblikkelig bekræftelse. I andre områder er de fleste af vores boliger med 24/48 timers bekræftelse, men vi tilstræber, at kalenderen på disse boliger er 100% opdateret. Det fremgår af de enkelte boliger, om der er øjeblikkelig bekræftelse eller 24/48 timers bekræftelse.

Kan jeg ændre eller annullere min bestilling?

Når du foretager en reservation på vores hjemmeside, er den bindende. Dog vil du altid have en fortrydelsesret på 3 dage. Har du ændringer eller ønsker du at annullere din bestilling, skal du blot sende en mail til info@provacances.dk eller ringe til +45 96 70 60 00. Ved ændring eller annullering mere end 3 dage efter bestilling, henvises til lejebetingelserne. 

Betaling af ferieboligen?

Du kan vælge mellem at betale via bankoverførsel eller via betalingskort online. Beløbet betales i 2 rater, hvoraf 1.rate/depositum forfalder 4 dage efter bestillingen er afgivet. 1.rate/depositum udgør 30 % af lejebeløbet. Restbeløbet forfalder til betaling 6 uger før ankomst.

Når der bestilles mindre end 6 uger før ankomst, forfalder hele beløbet ved bestilling af ferieboligen. Når vi har modtaget det fulde beløb, fremsendes voucher.

Bank: Den Danske Bank, Kirkegade 21, DK-7100 Vejle, Danmark Reg.nr. 9402, kontonr. 0010117674.

Kan en gruppe af unge mennesker bestille en feriebolig?

Provacances udlejer ikke til ungdomsgrupper med en gennemsnitsalder på under 25 år. Provacances har ret til at afbryde lejemålet uden refusion af lejebeløbet, hvis denne betingelse ikke overholdes. Dette gælder naturligvis ikke for familier med børn.

I nogle tilfælde kan vi med husejers accept tillade grupper af unge mennesker, og i disse tilfælde vil der blive opkrævet et ekstra beløb til skadesdepositum. Så er I i tvivl, bedes I sende en e-mail til info@provacances.dk.

Skadesdepositum?

Til sikkerhed for eventuelle skader på ferieboligen under opholdet. Ved boliger med opkrævning af forbrug mm., tjener skadesdepositum tillige til sikkerhed herfor.

Hvornår og hvordan betaler jeg skadesdepositum?

Ved de fleste boliger stilles der garanti for skadesdepositum til Provacances via betalingskort, kontant indbetaling eller på særskilt check. Betaling af skadesdepositum forfalder 6 uger før ankomst sammen med restbetalingen.

Ved enkelte boliger i Frankrig samt alle boliger i Italien betales der pr. check eller i kontanter til ejeren ved ankomst.

Hvornår får jeg mit skadesdepositum retur?

Hvis skadesdepositum er betalt pr. betalingskort, slettes garantien automatisk 14 dage efter lejemålets ophør. Hvis beløbet er indbetalt kontant til os, bedes I fremsende kontooplysninger, så vi hurtigst muligt kan refundere det indbetalte beløb efter endt ferieophold.

Ved ferieboliger hvor skadesdepositum betales ved ankomst, refunderes skadesdepositum typisk ved afrejse, via husejer, kontaktperson eller ved evt. kontor for nøgleudlevering. I tilfælde af at det ikke er muligt, vil det efterfølgende blive refunderet via bankoverførsel. I disse tilfælde vil det være praktisk lokalt at aflevere IBAN og SWIFT numre til jeres konto.

Turistskat?

Denne skat er bestemt af de lokale myndigheder og kan variere fra 0,20 € til 1,50 € pr person pr dag. Børn under 13 år er fritaget denne afgift.

Dog har vi ved næsten alle vores boliger inkluderet beløbet i lejebeløbet. I enkelte tilfælde opkræves det på stedet, eller ved fakturering efter lejemålets ophør. Dette vil i så fald fremgå af praktiske oplysninger under den enkelte bolig, samt af lejeaftalen.